Truca'ns al 93 443 42 50
Video

De la idea a la emoció

Convertir una idea en imatges per transmetre una emoció, una experiència, un estat d’ànim… I tot en funció dels objectius que ens plantegem. Oferim una solució completa per tal de generar contingut audiovisual per a empreses i institucions i acompanyem els nostres clients en el procès d’explotació en un moment en el qual els canals s’han multiplicat i, per tant, també les oportunitats.

Mitjans tècnics i humans

Posem a disposició de cada projecte els millors mitjans tècnics i humans per a generar la millor producció possible. Del briefing inicial a la solució tecnològica més adient, del desenvolupament d’una idea a la preproducció, el casting, la edició i el muntatge final. I l’assessorament en el plantejament dels objectius i la millor estratègia per fer arribar el contingut al seu target.

Corporatiu

Presentació corporativa i branded content.

Producte

Contingut de serveis i producte.

Espots

Pre-roll, vídeo banner, broadcast.

Esdeveniments

Seguiment i difusió segmentada.

E-learning

Prescripció, contingut i desenvolupament.

Testimonial

Contingut en primera persona per a prescripció.

Processos

Seguiment de processos, time lapse, cronologies.

Instal·lacions

Contingut audiovisual sobre infraestructures.

Les agències treballen per aconseguir marques fortes que inspirin confiança, creant relacions estretes i duradores amb el seus clients.
Per aconseguir-ho ideen conceptes de comunicació específics que aportin valor a la marca, tan en els mitjans clàssics com la TV, ràdio i gràfica, com en els mitjans digitals.
Nosaltres treballem per a les agències, produint elements audiovisuals per a les campanyes que han dissenyat.
Seguint les directrius marcades des de l’agència, col·laborem a la campanya per construir marques que connectin amb els seus consumidors actuals i potencials, i ajudem a crear experiències gratificants client / marca.
Proporcionem espai i infraestructura per a la producció de llarg metratges, telemovies i publicitat: equips de producció, oficines de producció, magatzem de material i vestuari, serveis de càsting…

Oferim tots els serveis relacionats amb la producció audiovisual, en televisió, cinema i publicitat.

  • Equips de Producció. Selecció i contractació del equip tècnic i artístic adaptat a les característiques del projecte.
  • Plans de rodatge. Localitzacions, càsting, obtenció de permisos i llicències, planificació i timmings.
  • Making of i foto fixa

La nostra aplicació fa possible la publicació de vídeo creant un canal de televisió a Internet, amb totes les opcions de la televisió tradicional i aprofitant la potencialitat de la xarxa i la tecnologia de distribució de vídeo Dynamic Stream. Aquesta tecnologia estudia l’ample de banda de cada usuari que es connecta, per enviar la qualitat correcte del vídeo que pot rebre i que la visualització no s’aturi. Amb unes baixes tasses de bits amb una qualitat de imatge insuperable que permet l’emissió de vídeo en alta definició (Full HD 1080p) i un estalvi considerable en el consum d’ample de banda i emmagatzematge.

Últims projectes

Back to Top